Varför skall du välja oss och inte något annat bolag?

Aotopia AB är en nytänkande redovisningsbyrå med en unik affärsmodell i branschen som skiljer sig från de resterande traditionella byråerna.

Vi vill erbjuda Er en lösning som frigör Er tid för att fokusera och utveckla Ert bolag framåt.

Därför skiljer sig vår debiteringsmodell från andra traditionella byråer som är fast vid timdebitering. Väljer ni oss behöver ni aldrig oroa Er för hur mycket som kommer att faktureras varje månad.

Vi kommer överens om en fast summa som debiteras varje månad. På så vis kan ni alltid ringa eller boka möte med våra konsulter utan att vi tar betalt för det.

Det viktiga är att Ni får ett utbyte från oss där vi med vår erfarenhet och kunskap kan bidra till att Ert bolag utvecklas framåt.

Vår affärsmodell är med andra ord väldigt simpel men unik. När det går bra för Er går det även bra för oss. Genom att ha fast debitering med kostnadsfri konsultation och rådgivning kan Ni fokusera på det som är viktigt i Ert bolag.

För alla personer som går runt med tanken att starta bolag men känner att de inte riktigt vågar eller tycker det är krångligt och dyrt kan Aotopia AB erbjuda kostnadsfri rådgivning samt registrering av bolag. Vi sköter all administration med bolagsverket, skatteverket och andra myndigheter för att registrera ditt bolag.

Vi på Aotopia AB tycker att alla bolag ska få en bra start med rätt förutsättningar, genom att inte debitera för konsultationen och registreringen av bolag får ni direkt den starten som ett bolag behöver. Vi är sedan med Er hela vägen där vi tillsammans uppnår ett lyckats och långsiktigt samarbete.

Under denna länk klicka dig vidare till mer detaljerad information varför du skall välja Aotopia AB som din byrå!