Under 2023 prisades vi som länets företagare av Sveriges Företag som är en organisation som varje år utser det bästa bolaget i varje län i hela Sverige.

Att få vinna priset för Östergötlands län är vi oerhört stolta och glada över. Det är ännu ett kvitto på att våra kunder är nöjda med oss och att vi bidrar till deras framgång.

Läs gärna mer genom att klicka på bilden till höger för att länkas direkt till Sveriges Företag hemsida.

Under 2023 har vi fått högsta kreditbetyg som är AAA. Detta får endast AB som har varit verksamma i mer än 10 år och som haft bättre nyckeltal än genomsnittet för branschen. Vi på Aotopia AB tycker det är otroligt roligt att få den högsta värderingen. Detta är ännu ett bevis på att vi arbetar långsiktigt och personligt med våra klienter.

Under 2022 blev vi finalister för årets tillväxtbyrå i Östergötland. Vi kom bland top 10 byråer i hela Östergötland. Detta är vi väldigt glada över och ännu ett bevis att vi växer och utvecklas tillsammans med våra klienter. Läs mer. Läs mer.

Under 2021 emottog vi det ärofyllda priset ”Årets Tillväxtbyrå i Östergötland för Redovisning och Revision. Av totalt ca 250 redovisningsbyråer i 26 städer var det just vi på Aotopia AB som vann.

Det är det finaste priset som en redovisningsbyrå kan vinna vilket vi är oerhört glada och stolta över. Detta pris och utmärkelse är ett kvitto på att vi är en redovisningsbyrå som man kan förlita sig på. Vi hjälper våra klienter att utveckla sina företag och åstadkomma sina mål. Läs mer.

Vi har uppmärksammats i Svensk Leverantörstidning. Klicka här för att läsa artikeln (se sid 25).